Sport alapú video nyerőgépek

A videós nyerőgépek és a sportok természetes összetartást kínálnak. Olyan sokan szeretik a sportot, hogy minden bizonnyal vonzza őket a sporthoz kapcsolódó nyerőgépes játékok gondolata, különösen, mivel a bónuszjátékok különösen csábítóak lesznek.

A futball/foci témájú nyerőgép mindig nagy sikert arat. A Goals of Gold egy ilyen nyerőgép, tele futball-alapú szimbólumokkal, mint például kesztyűk, gólok, sárga és piros lapok, a bónuszjátékkal, ahogy sejtheti, tizenegyespárbaj. Jó szintű interaktivitása van.

Egy másik sport témájú nyerőgép, a Rough Rugby nagyon hasonló vonalakon működik, a rajzfilm grafikája sok törött orrot és karfiolfüleket tartalmaz. A büntetőpárbaj bónusza helyett ezúttal egy rúgóversenyen vesz részt, hogy felemelje a nyereményeket.

A motorsport is kínál néhány népszerű nyerőgépet, míg a Las Vegas-i kaszinókban kosárlabda vagy baseball témájú nyerőgépeket is élvezhet. Van egy művészet abban, hogy ezekkel a nyerőgépekkel a „bekötés” megfelelő legyen, és gondoskodjunk arról, hogy a bónuszjátékok úgy érezzék, mintha ténylegesen sportolnánk – ez segít egy sikeres sport témájú nyerőgépes játék létrehozásában. Az 5 millió dolláros Touch Down amerikaifutball nyerőgép hűvös, 150 000 dolláros jackpotot kínál.

Végül a lóversenyzés és a szerencsejátékok kapcsán elképesztőnek tűnik, hogy ilyen sokáig tartott, amíg egy Kentucky Derby játékgépet engedélyeztek. Ez 2009-ben történt, és a Kentucky Derby nyerőgép mára már bevált siker. A két bónuszjáték, az Oaks Day és a Run for the Roses jól működik, és a nyerőgép jó példa arra, hogyan lehet egy sporttémát és egy jó licencet használni, hogy szórakoztató játékélményt biztosítson még akkor is, ha a tárcsák nem kedvesek.